KESÄLLÄ

Yamuna Body Rolling LIVE tunteja tarjolla koko kesän. Tarkemmat tiedot www.yamunafinland.com sivustolla.

 

SYKSYN 2020 KURSSIT JULKAISTAAN HEINÄKUUN LOPULLA.

Luvassa ainakin pilateksen peruskurssi ja laitepilateksen workshop. Jos olet kiinnostunut, niin laita suoraan viestiä pirre@pirrelammi.fi ja varaa paikka.

Kaikille kursseille ennakkoilmoittautuminen. 

 

KURSSIT KEVÄT 2020

Pilateksen peruskurssi

  • 15.1. - 19.2.2020, 6 h
  • keskiviikkoisin klo 1630 - 1730

Pilates on kehonhallintatekniikka, joka sopii kaikille. Pilates harjoitteita on aluksi vaikea tehdä itsenäisesti ilman ohjausta ja korjausta. Peruskurssin aikana ehditään syventyä kehon keskustan hallintaan ja syvien lihasten vahvistamiseen. Ohjaaja varmistaa alkuasennot ja tarkistaa tukien kytkeytymisen. Lantion vakautta ja lapa-hartiatukea harjoiteltaessa käytetään myös pienvälineistöä helpottamaan oppimista. Kurssin jälkeen sinulla on valmiudet osallistua viikkotunneille.

Teemat: pilateksen perusteet, lantion vakaus, lapatuki, hengitys, selkäranka, pilateksen flow

Kurssin hinta 110 e, sis alv 10 %. Ohjaajana on Pirre.

 

Laitepilates workshop

  • torstaina 16.1. klo 1630 - 1830

Joseph Pilates kehitti lukuisia laitteita, jotka perustuvat erilaisiin jousivastuksiin. Laitepilates sopii niille, joilla mattopilateksen perusteet ovat hallussa ja jotka haluavat nostaa pilatesharjoittelun uudelle tasolle. Workshopissa tutustut laitteiden toimintaperiaatteisiin käytännön liikeharjoittelun kautta. Workshopin jälkeen voit jatkaa laitepilateksen viikkotunnilla. Salilla on käytössä kaikki Joseph Pilateksen kehittämät laitteet. Laitepilates on pienryhmäharjoittelua, joka mahdollistaa yksilöllisen ohjauksen. Sopii myös kuntoutukseen.

Workshopin hinta 50 e, sis alv 10 %. Ohjaajana on Pirre.

 

  

Opi hoitamaan kehoasi

Yamuna Body Rolling workshop

  • torstai 16.1. klo 1845 - 2045 teema sivulinjat - tule tunnistamaan selkärangan vapaa liike
  • keskiviikko 22.1. klo 1730 - 1930 teema olkapää/hartia - tule tunnistamaan olkapään lisääntynyt liikelaajuus sekä hartiakaaren ja niskan rentoutus

Yamuna Body Rollingissa käytetään erityisesti muotoiltuja palloja aktivoimaan ja linjaamaan lihaksia ja luita. Harjoitukset on rakennettu systemaattisesti kehon omaa logiikkaa ja järjestystä kuunnellen, ja usein positiivisen vaikutuksen, liikkumisen vapautumisen ja tilan tunteen kehossa huomaa jo ensimmäisen harjoituskerran jälkeen. Workshopin hinta 50 e sis. alv 10 %. Ohjaajana Pirre.

Yamuna Body Rolling teemapäivä

  • lauantai 8.2. klo 10 - 1430,  teema jalkaterä, jalat, lantio ja selkä

Tule tutustumaan YBR harjoitteluun. Päivän aikana kaksi parin tunnin workshoppia, joihin on koottu sopiva läpileikkaus menetelmästä ja eri YBR pallojen harjoitteista. Jalkaterää avataan Yamuna puolipallolla, joi   ta kutsutaan wakerseiksi eli jalan herättelijöiksi. YBR palloista aloitamme kultaisella, joka sopii koko kehon rolling harjoituksiin hyvin. YBR hopea on tehokas jalan isojen lihasten avauksessa. YBR mustat pallot vievätkin avauksen sitten vielä syvemmälle ja tarkemmaksi. YBR harjoitteissa noudatetaan systemaattisesti kehon omaa logiikkaa ja kaikki harjoitukset perustavat anatomiaan. Teemapäivän hinta 100 euroa, sis. alv 10 %.

 

 

  

 

Yamuna wakers & Spiraalistabilisaatio & Modern Nordic Walking

  • keskiviikkoisin 15.4 alkaen, 6 krt

Nämä metodit tukevat toisiaan. Ensin avataan jalkaterä, niin että askellus rullaa helposti ja oikein. SPS kuminauhaharjoitteet saavat selän toimimaan ja ryhdin nousemaan - saat tukea sekä lapaan että pakaraan. Kun sen jälkeen lähdemme harjoittelemaan kävelyä ja sauvakävelyä, niin huomaamme, kuinka paljon oikea tekniikka ja kehon käyttö tuo kävelyyn tehoa ja nautintoa. LÖydät itsellesi erinomaisen harjoittelumuodon koko loppuelämäksi.

Aloitamme salilla 30-45 min ja sitten ulkona 45-60 min. Kurssin hinta 150 euroa, sis. alv 10 %.

 

Selkäkipujen ja -vammojen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon

Spiraalistabilaatio workshop

  • tulossa kevään aikana

Spiraalistabilaatio harjoitukset tehdään SPS vastuskuminauhalla istuen tai seisten. Tavoitteena on selän toiminnallisuuden parantaminen, kehon spiraalituen aktivointi ja sen avulla pystyasennon, tasapainon ja kävelyn parantaminen. Workshopin hinta 45 e sis. alv 10 %. Ohjaajana Pirre.

 

  

 

  

Rintaranka workshop

  •  toteutetaan jälleen kun asiakaskunta pyytää

Workshop sisältää anatomista tutustumista selkärankaan ja rintakehän alueelle. Käytännön harjoitusten kautta ryhdin korjausta, kireiden lihasten ja faskioiden avausta, rangan liikkuvuuden lisäystä ja rintakehän/hartiakaaren stabiloinnin tunnistaminen käsien liikkeissä. Kotiohjeet mukaan. Workshopin hinta 50 e sis. alv 10 %.  Ohjaajana Pirre.