Yamuna®Body Rolling

Yamuna® Body Rolling on amerikkalaisen Yamuna Zaken kehittämä itsehoitomenetelmä ja terapeuttinen tekniikka, jolla on uudenlainen lähestymistapa kehon hoitoon ja kehotietoisuuteen. YBR opettaa elinikäisiä ratkaisuja terveyteen ja hyvinvointiin.

Sitä voi verrata hierontaan, sillä menetelmässä käytetään erikokoisia palloja, jotka toimivat kuin terapeutin kädet. Palloa kohden luodaan henkilön omalla painon pudotuksella traktio, liike ja vapaudutaan palloa kohden. Harjoitukset on rakennettu systemaattisesti kehon omaa logiikkaa ja järjestystä kuunnellen, ja usein positiivisen vaikutuksen, liikkumisen vapautumisen ja tilan tunteen kehossa huomaa jo ensimmäisen harjoituskerran jälkeen.

Edut ja hyödyt

Yamuna®Body Rollingin edut ovat: lisää lihastonusta, venyttää lihaksia, linjaa kehoa, lisää nestekiertoa, kehittää ja ylläpitää ydintukea, stimuloi hermojuuria ja elimiä, lisää aineenvaihduntaa, rentouttaa hermostoa, parantaa hengitystä ja sopii kaikille.

  Yamuna® Foot Fitness

Jalat tarjoavat olennaisen tuen ja tasapainon muulle keholle. Sinun tulee huolehtia jaloista kuten koko kehostasi. Tee ne vahvoiksi ja terveeksi ja ne vievät sinut, mihin haluat mennä. Käytät, mitä kenkiä haluat.

YFF-ohjelma on yksinkertainen ja helppokäyttöinen menetelmä, joka opettaa sinut oikeaan jalan toimintaan, parantaa kävelyä, estää ja korjaa jalkaongelmia ja näyttää miten säilytät vahvat ja joustavat jalat koko elämäsi ajan. Sopii lapsille, urheilijoille, tanssijoille, kuntoilijoille ja jaloistaan huolehtiville.

Yamuna@Foot Wakersit on kehitetty lisäämään joustavuutta, palauttamaan jalkojen luiden liike ja linja, erottamaan luita toisistaan, parantamaan lihastonusta ja lisäämään nestekiertoa.

Yamuna@Foot Saversit on kehitetty stimuloimaan luuta ja vyöhykepisteitä, poistamaan jatkuvaa painetta jalkojen luilta, kohdistumaan tarkemmin eri jalan alueille ja linjaamaan jalkaterän luut luonnolisesti.

Saatavilla myös henkilökohtainen ohjausta

Oletko aloittamassa liikuntaharrastusta, pömpöttääkö vatsa, kipuileeko selkä, tarvitsetko kuntoutusta tai urheilijan yksilöllistä kehon huoltoa ja vahvistusta.

Autan mielelläni

Ota yhteyttä