Yamuna® Body Rolling 

Yamuna® Body Rolling on amerikkalaisen Yamuna Zaken kehittämä itsehoitomenetelmä ja terapeuttinen tekniikka, jolla on uudenlainen lähestymistapa kehon hoitoon ja kehotietoisuuteen. YBR opettaa elinikäisiä ratkaisuja terveyteen ja hyvinvointiin.

Sitä voi verrata hierontaan, sillä menetelmässä käytetään erikokoisia palloja, jotka toimivat kuin terapeutin kädet. Palloa kohden luodaan henkilön omalla painon pudotuksella traktio, liike ja vapaudutaan palloa kohden. Harjoitukset on rakennettu systemaattisesti kehon omaa logiikkaa ja järjestystä kuunnellen, ja usein positiivisen vaikutuksen, liikkumisen vapautumisen ja tilan tunteen kehossa huomaa jo ensimmäisen harjoituskerran jälkeen.

Yamuna®Body Rollingin edut ovat: lisää lihastonusta, venyttää lihaksia, linjaa kehoa, lisää nestekiertoa, kehittää ja ylläpitää ydintukea, stimuloi hermojuuria ja elimiä, lisää aineenvaihduntaa, rentouttaa hermostoa, parantaa hengitystä ja sopii kaikille.

Olen opiskellut Yamunaa vuodesta 2012 alkaen ulkomailla ja suoritin joulukuussa 2018  kansainvälisen Teacher Trainer koulutuksen New Yorkissa.

www.yamunafinland.com 

 

RESET BODY

Palautetaan luonnon logiikka ja kehon järjestys.

 

Yamuna® Save Face

Yamuna® Face workshopissa opit stimulomaan kasvojen luita, lihaksia sekä ihoa, jolloin kasvot ovat rennommat ja kauniimmat. Voit lisätä näitä harjoitteita itsehoito ohjelmaasi ja tunnistaa eron rennoissa ja jännittyneissä kasvon lihaksissa. Nämä erikoissuunnitellut kasvoharjoituksiin soveltuvat pallot antavat sinulle keinon ehkäistä ikääntymistä.

 

RESET BODY

Nostetaan luut ja lihakset, jolloin ihoa voidaan jälleen tukea.

Lisäksi

Yamuna® Table Treatment 

Yamuna®-Table Treatment (hoitopöydällä tehty hoito) käyttää terapeutin kehonpainoa kohdistamaan painetta asiakkaan kehoon käsien läpi. YAMUNA®-pallot toimivat tukipisteenä, joka mahdollistaa syvemmän työn lihaksiin, luihin ja niveliin. Ohjaaja voi yksilö ja ryhmätunnilla käyttää näitä hands on taitoja avustuksessa.

Yamuna® Pregnancy

Raskauden ajan kehon muutokset huomiova sisältö.

Yamuna®Pilates

Yamuna Body Rolling harjoitteiden avulla avataan ja valmistellaan kehoa pilatesliikkeisiin. Yamuna Pilates tunnit löydät harjoitustunnit kohdasta.

www.yamunausa.com