Tiedotteet

 • Kiitos kuluneesta kaudesta
  Tänään kevätkauden viimeiset viikko-ohjaukset ennen kesätunteja. Iso kiitos koko sydämestä kaikille asiakkailleni kuluneen koronavuoden aikana tuesta ja yhteisöllisyydestä, jolla olemme pitäneet hyvää oloa yllä. Kesäkuussa vielä kesätunnit niin matol..
  Lue lisää
 • Rauhaisaa Joulua ja Liikkuvaa Uutta Vuotta 2021
  Lämmin kiitos asiakkaille kuluneesta vuodesta. Kannustuksenne on auttanut jaksamaan ja kehittämään uudenlaisia palveluja. Toivotan kaikille Rauhaisaa Joulun aikaa. Pidetään itsemme terveinä ja liikutaan ensi vuonnakin. Tutkitusti kävely ja jo lyhyetk..
  Lue lisää
 • Syyskauden ohjelma
  Pirren pilates ja Yamuna studion syyskauden ohjelma on julkaistu. Tutustu sivulla harjoitustunnit. Uudet asiakkaat pilatestunneille mukaan yksityistuntien kautta. Ota yhteyttä pirre@pirrelammi.fi Yamuna Finland LIVE jatkaa Zoom tunteja ja e..
  Lue lisää
 • Yamuna ja pilates studion KESÄ
  Kesätunnit tiistai iltaisin 26.5 -28.7. Tarjolla laitepilates ja mattopilatestunnit. Varaa paikka Pirreltä. Yamuna Body Rolling LIVE tunnit kesällä. Katso tarkempi ohjelma www.yamunafinland.com sivustolta.
  Lue lisää
 • Pirren tunnit siirtyvät nettiin
  Hyvä asiakkaani, voit jatkaa turvallisesti pilatesharrastusta tutun ohjaajan kanssa siellä kotona. Pirren nettitunnit käynnistyvät viikolta 16 ja tulet saamaan henkilökohtaisen sähköpostin, jossa ohjeet tunneille osallistumiseen. Pidetään huolta itse..
  Lue lisää
 • Koronatauko
  Ohjaustunnit tauolla Koronaviruksen vuoksi ohjaustunnit ovat tauolla. Vakioasiakkaille olen tiedottanut aiheesta sähköpostilla 17.3. Seuraava asiakastiedote tulossa 31.3.
  Lue lisää
 • Alkuvuoden kurssit ja workshopit
  Pilatesharrastukseen pääset mukaan pilateksen peruskurssin tai yksityistuntien kautta. Periteinen pilateksen peruskurssi on nyt viikkotunnin omaisesti kuusi kertaa keskiviikkoisin 15.1. alkaen. Teemoina pilateksen perusteet, lantion vakaus, lapatuki,..
  Lue lisää