Tiedotteet

 • Alkuvuoden kurssit ja workshopit
  Pilatesharrastukseen pääset mukaan pilateksen peruskurssin tai yksityistuntien kautta. Periteinen pilateksen peruskurssi on nyt viikkotunnin omaisesti kuusi kertaa keskiviikkoisin 15.1. alkaen. Teemoina pilateksen perusteet, lantion vakaus, lapatuki,..
  Lue lisää
 • Pilatesta synnyttäneille
 • Uudet Yamuna workshopit
  Elokuun kolmannessa Yamuna Body Rolling workshopissa teemalla kehon sivulinjat torstaina 29.8. on muutama paikka vielä vapaana. Uudet syksyn YBR workhopit on tänään päivitetty. Workshopit sopivat kehon avausta tarvitseville ja YBR ohjaajakoulutust..
  Lue lisää
 • Elokuun kurssit
  Pirren Pilates Salin elokuun kurssit on julkaistu. Tutustu tarkemmin www.pirrelammi.fi Kurssit kohdasta. Pilateksen peruskurssi 12-13.8. Laitepilates workshop 14.8. Synnyttäneiden pilatestunti ke 21.8. klo 1645 alkaen, sisältää pilateksen p..
  Lue lisää
 • Tervetuloa syksyn viikkotunneille
  Pirren Pilates Salin syyskauden viikko-ohjelma on nähtävillä www.pirrelammi.fi sivuston harjoitustunnit kohdassa. Liikunta-alan kokemusta on kertynyt 35 vuotta ja 13. pilatesohjauskausi on alkamassa. Sama innostus ja intohimo on edelleen kehon kanssa..
  Lue lisää
 • yamunafinland.fi sivusto avattu
  Ensimmäinen suomenkielinen Yamuna Body Rolling koulutus käynnistyy lokakuussa Hämeenlinnassa. Yamunafinland.fi nettisivustolta löydät Yamuna brändin, metodien ja tulevien koulutusten esittelyt. Yamuna koulutuksest sopivat hyvin pilateksen, joogan,..
  Lue lisää
 • Kesän pilatestunnit
  Pirren Pilates Salin kesän pilatestunnit pidetään tuttuun tapaan tiistaisin koko kesän eli ajanjaksolla 4.6. – 30.7.2019 (yhteensä 9 kertaa). klo 17 – 18 klo 18.15 - 19.15 Kesätunnin hinta on 19 e. Voit kysyä vapaita paikkoja kesätunneil..
  Lue lisää
 • Yamuna Body Rolling workshopit
  Järjestän kuukausittain kahden tunnin Yamuna Body Rolling workshoppeja eri teemoilla ja ne ovat kaikille avoimia ohjauksia. Helmikuussa on tulossa teema, jossa Yamuna palloilla avataan rintakehää ja hartiakaarta, maalikuun teema on selkäranka ja huht..
  Lue lisää
 • Pilates peruskurssi
  Pilateksen peruskurssi Uudet pilateksen harrastajat aloittavat pilateksen peruskurssilta, jossa on hieman anatomiaa aluksi ja sitten kehon tuntemuksen kautta tutustaan pilates alkuasentoihin. Pienryhmässä ohjaajalla on aikaa tarkistaa jokaisen asi..
  Lue lisää
 • Resetbody nettisivuni avattu
  1.1.2019 Tervetuloa Pirren uusille nettisivuille www.pirrelammi.fi. Olen ollut etuoikeutettu saadessani opiskella useita eri metodeja arvostamieni kouluttajien kanssa. Näistä itsehoitomenetelmistä on kasvanut kokonaisuus, josta käytän nimeä Pirre..
  Lue lisää