Tiedotteet

 • Yamuna workshopit pe 12.4
  Klo 1630 – 1830 Teemalla Kehon sivulinjat avoimiksi jalkaterästä päähän asti – yksi vapauttavimmista avauslinjoista. Klo 1845 – 2045 Teemalla Nosta rintakehä, vapauta yläselkä ja avaa kaulan ja hartian etuosa. Kehon sivulinjat Tämä tehokas r..
  Lue lisää
 • Lisätty uusia pilateskursseja aloittaville
  Runsaan kiinnostuksen vuoksi lisätty pilateksen peruskussi ja laitepilateksen workshop viikolle 3. Katso kohdasta kurssit.
  Lue lisää
 • Lahjakortti tai liikuntaetua käyttämättä
  Anna lahjaksi hyvinvointia. Tilaa lahjakortti kurssille, workshoppiin tai yksityistunnille. Yhdessä jaettu kokemus on aina muistettavampi, joten järjestä pienryhmälle yhteinen kehon ja mielen huoltohetki. Jos sinulla on käyttämättä liikuntaetuj..
  Lue lisää
 • Hoida kehoasi Yamuna palloilla
  Lonkkanivel vai olkanivel? Kaksi workshopia tammikuussa. Lantio yhdistyy jalkoihin ja mahdollistaa jalkojen ja jalkaterien liikkumisvapauden. Lantio yhdistyy ylöspäin selkärankaan ja vartaloon. On tärkeää ymmärtää, mitä tarvitaan pitämään tämä osa..
  Lue lisää
 • Pilateskurssit tammikuu 2024
  Näin voit aloittaa pilatesharjoittelun. Pilateksen peruskurssi ja laitepilateksen workshop toteutetaan tammikuun toisella viikolla. Katso tarkemmin kohdasta kurssit.
  Lue lisää
 • Studio aukeaa pitkä kesätauon jälkeen
  Pilateksen peruskurssi 7.8 alkaen. Kaksi laitepilates workshoppia 8.8. ja 14.8. Yamuna Body Rolling workshop teemalla lonkka-lantio 9.8. Viikkotunnit käynnistyvät su 13.8 alkaen. Yksityisasiakkaille aikoja on 7.8 alkaen. Katso tarkemmin Kurssit ja Tu..
  Lue lisää
 • Huhti-toukokuun kurssit
  Pilateksen peruskurssi ja laitepilates workshop huhtikuun lopulla. Varmista paikkasi syksyn viikkotunneille käymällä kurssit jo keväällä. Pirren Intensiiviviikonloppu toukokuu puolivälissä. Katso kohta kurssit.
  Lue lisää