Tiedotteet

 • Studio aukeaa pitkä kesätauon jälkeen
  Pilateksen peruskurssi 7.8 alkaen. Kaksi laitepilates workshoppia 8.8. ja 14.8. Yamuna Body Rolling workshop teemalla lonkka-lantio 9.8. Viikkotunnit käynnistyvät su 13.8 alkaen. Yksityisasiakkaille aikoja on 7.8 alkaen. Katso tarkemmin Kurssit ja Tu..
  Lue lisää
 • Huhti-toukokuun kurssit
  Pilateksen peruskurssi ja laitepilates workshop huhtikuun lopulla. Varmista paikkasi syksyn viikkotunneille käymällä kurssit jo keväällä. Pirren Intensiiviviikonloppu toukokuu puolivälissä. Katso kohta kurssit.
  Lue lisää
 • 20.1. Hoida jalkateriä ja selkää Yamunalla
  Tammikuun 20. päivänä kaksi Yamuna workshoppia. Jalat tarjoavat välttämätöntä tukea ja tasapainoa koko keholle. Sinun on hoidettava jalkoja kuten muutakin kehoa. Tee jaloista vahvat ja terveet ja ne vievät sinut minne haluat mennä. Yamuna wakersi..
  Lue lisää
 • Laitepilates vie harjoittelun uudelle tasolle
  Pilates itse sanoi laiteharjoittelusta: Totta kai ilman laitteitakin voi harjoitella, mutta se ei ole yhtä tehokasta ja vie enemmän aikaa. Laite tarjoaa liikkeelle vastuksen, joka aktivoi syvät lihakset. Pilateslaitteet ovat syntyneet ihmisen tarp..
  Lue lisää
 • Pilateksen peruskurssi tammikuussa
  Hyvä ja hallittu liikkuvuus edellyttää tasapuolisesti kehittyneitä lihaksia. Pilateksessa pyritään laajentamaan lyhentyneitä liikelaajuuksia ja vahvistamaan heikentyneitä lihaksia. Opit peruskurssilla pilateksen periaatteet ja voit jatkaa harjoit..
  Lue lisää
 • Hyvinvoivia harrastuspäiviä uuteen vuoteen
  Tänä vuonna henkilökohtaisesti ja yrityksiemme joululahjoitukset menivät Pelastakaa Lapset ja SOS Lapsikylä organisaatioille. Näin voimme olla lahjoittamassa harrastuksia vähävaraisten perheiden lapsille Suomessa. Lapsenomaista iloa Jouluun ja Hyv..
  Lue lisää